Tule mukaan hyvien energioiden Pranic Healing -lomalle Kroatiaan!

Teemme huhtikuun lopulla viikon pituisen loma/opintomatkan Lastovon saarelle.
Matka on retriitti-tyyppinen kurssimatka, johon joka päivälle mahtuu opiskelua ja harjoituksia, mutta myös kallisarvoista vapaa-aikaa yksin ja yhdessä uimiseen, vaelteluun, lukemiseen, ja kirkkana öinä myös tähtien katseluun!

 

Matkan opintojen aiheena on Pranic Healing peruskurssi (taso 1). Kurssin antia tukevat siihen liittyvät monenlaiset itsehoito- ja meditaatioharjoitukset, joita on sekä päivän aluksi ennen aamiaista että illalla seurustelun lomassa.
Kurssi pidetään suomeksi, ja opettajana yli 20 vuoden Pranic Healing kokemuksen omaava Hannele Söderholm-Johansson.

 

Lastovo on Adrianmeressä, 3 h lauttamatkan päässä Splitistä sijaitseva pieni saari, joka on myös luonnonpuisto. Tämä antaa kurssilomallemme kauniit puitteet!

Kurssipaikaksi olemme valinneet kauniin puuhuvilan, jossa on on myös majoitus osalle ryhmää. Tämä sijaitsee aivan rannassa ja talon takana on pyöräilyyn ja kävelyihin sopivaa metsistä aluetta.

 

Viikon aikana saatava opetus, eli Pranic Healing peruskurssi (20h) + siihen liittyvät harjoitukset ja meditaatiot aamuisin ja iltaisin (15-18h) ovat yhteensä arvonlisäveroineen 390e. Majoitus on noin 200e viikolta ja lennot noin 300e.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Laura Sorvalle:  laura.sorva@gmail.com,  050-353 8014.