top of page

la 14. tammik.

|

Helsinki

Pranic Healing taso 1, Helsinki

Energiahoidon perusteet syvällisesti ja selkeästi

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Pranic Healing taso 1, Helsinki
Pranic Healing taso 1, Helsinki

Paikka & aika

14. tammik. 2023 klo 10.00 – 15. tammik. 2023 klo 19.00

Helsinki, Korppaanmäentie 28, 00300 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kiinnostaako energiatieto ja henkisyys mutta kaipaat selkeyttä, konkretiaa ja tieteellisyyttä? Silloin Pranic Healing kurssisarja on sinulle!

Pranic Healing kurssilla saat yksityiskohtaista, testattua ja tehokasta tietoa energioista, auroista ja chakroista sekä siitä miten nämä vaikuttavat mm. terveyteen, tunteisiin, ihmissuhteisiin ja rahatilanteeseen.

Pranic Healing energiahoitojärjestelmä perustuu siihen periaatteeseen, että ihmisen koko energiajärjestelmä - energiakeho, aura, chakrat - on läheisessä yhteydessä fyysiseen kehoomme ja mieleen. Kun energiajärjestelmän saa toimimaan hyvin, myös keho ja mieli paranevat. Taso 1 -kurssi toimii perustana kurssisarjalle jossa opit myös värienergioista, tunteiden ja ajatusten energiaanatomiasta, toiveiden ja vaurauden energioista, syvällisestä henkisestä kehityksestä ja paljon muusta.

Tämä 2-päiväinen peruskurssi vie sinut mukanaan energioiden maailmaan! Opit syvällisesti auroista, kehon 11:sta suuresta chakrasta, energioiden tuntemisesta käsillä, energiahoitojen tekemisestä, meditaatiosta ja itsehoidosta. Kaikki teoriassa opitut asiat koetaan itse ja niitä harjoitellaan omin käsin. Opit myös karmasta ja siitä miten karman lakia voi käyttää oman elämänlaadun parantamiseen ja toiveiden toteuttamiseen.

Pranic Healing taso 1 (Basic Pranic Healing)

Hinta: 350€. Hintaan sisältyy opetus (2x8h), kurssimateriaali, Pranic Healing -kirja sekä suihkupullo hoitoja varten.

Opettajana toimii Institute for Inner Studies Inc.:in valtuutettu kouluttaja, Senior Instructor Hannele Söderholm-Johansson. Hannele on opettanut Pranic Healing:iä Suomessa ja Ruotsissa jo yli 20 vuotta. Hannele tekee myös aktiiviseti hoitotyötä sekä kouluttautuua jatkuvasti kansainvälisten opettajien johdolla.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: info@pranichealing.fi

Pranic Healing - Henkistä kasvua ja chakratietoa tehokkaasti ja turvallisesti

HUOM: 

Pranic Healing on tarkoitettu täydentäväksi hoitomuodoksi, ja että vakavissa ongelmissa tulee ottaa yhteyttä lääkäriin sekä kokeneeseen Pranic Healing -hoitajaan.

Aikataulu


  • 9 tuntia

    Päivä 1


  • 10 tuntia

    Päivä 2

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page