Vi hjälper

HEALERS

Vi har samlat en sk “healerbank” för ett eventuellt ökat behov av Pranic Healing behandlingar pga corona virus situationen i Sverige och Finland. Om du behöver healing, kontakta någon av personerna i listan nedan och kom överens om tider. Vi prioriterar allvarliga fall men ta gärna kontakt om du behöver hjälp med lindrigare symptom, ångest, stress eller annat. En healing förfrågan betyder inte att någon med allvarliga symptom blir utan hjälp, och problemet är oftast lättare att behandla när symptomen är tidiga. 

Observera:

  • respektera önskat kontaktsätt, till exempel ska du inte ringa om kontaktsättet är Whatsapp elle SMS

  • all healing görs på distans under corona virus tider

  • vi förstår att vissa har det svårare ekonomiskt, men när du betalar för healingen är effekten större/snabbare. Kom överens om något som passar både dig och healern.

  • om personen du kontaktat inte har lediga tider kan du alltid kontakta någon annan person i listan

  • Pranic Healing är inte till för att ersätta skolmedicin. Följ alltid rekommendationer från legitimerad hälsovårdspersonal och läkare. Pranic Healers gör inte diagnoser.

 

Om du gått Pranic Healing nivå 2 eller högre och vill lägga till din info i listan, anmäl dig här: https://forms.gle/r7t3GqNSV7FgLDmS6  

Pranic Healing Finland is affiliated with the Institute for Inner Studies Inc. All instructors are licensed through the Institute for Inner Studies Inc.

Tietosuojaseloste

KONTAKTUPPGIFTER

Pranic Healing Centre
Korppasbackavägen 28, Helsingfors

Om du har frågor om kurser eller behandlingar, kontakta oss på:
info@pranichealing.fi eller
+358 40 5881821 (Whatsapp/SMS)

DISCLAIMER

Pranic Healing är inte avsett att ersätta skolmedicin utan att komplettera det. I allvarliga fall ska du alltid kontakta läkare. 

© 2020 by Pranica tmi

Pranic Healing & Arhatic Yoga

in Finland & Sweden