top of page

Ge livets gåva: donera blod


Idag 14 juni är det den internationella blodgivardagen. Den firas för att doctor Karl Landsteiner upptäckte blodgruppssystemet ABO år 1900. Trettio år senare fick han Nobelpriset för det.

När vi donerar blod, kan vi ge en en värdefull gåva åt någon. “Priceless” skulle antagligen Master Choa ha sagt. Det var ett ord han använde ofta.

Men när vi donarar blod, får vi också mycket tillbaka: vi blir glada när vi känner att vi gjort gott; vi blir bjudna på saft och smörgås; och vi får god karma. Det kan minsann behövas någon dag… 🙂 Jag vet vad jag talar om… hör själv till dem som har varit mottagare till två påsar blod en gång…

Från den gången har jag också en erfarenhet att dela åt andra: rena blodet ni får… Ni vet vad jag menar… putsa påsen med blod med färgprana… putsa bade på eternivå och på astralnivå. Använd de rätta vibrationerna (färgerna) för att göra grundlig rengörning. Och om ni själva är då i allför dåligt skick, be en annan pranic healer utföra healing på er efteråt.

För pranic healers som ska donera blod, ger jag här en vink: gör blodrengörning innan ni donerar blod. Då är gåvan ni ger så ren som möjligt. Och både före och efter är det bra att aktivera baschakrat speciellt mycket, så att den egna blodproduktionen fungerar ordentligt. Ät också spernat och nässlor så får ni järn i naturlig form. Det finns fina recept på grönsmoothien som smakar väl och är hälsosamma!

Nästa gång donarar vi blod igen på hösten. Kom med!

4 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page