top of page

Käsistään taitaville ihmisille olisi tarvetta! Oletko sinä yksi heistä?

pranichealingfinland_065

Vastasit kyllä tai ei yllä olevaan, aina voi kehittyä.

Käsitaidoille on nykyään kysyntää. Milloin neulotaan ihmeellisen kauniita vaatekappaleita, milloin tuunataan omannäköisen huonekalun, milloin taiotaan omia koruja, milloin koristellaan kakkua kuin ammattilainen konsanaan.

Itse asiassa, tarvittaisiin lisää käsistään taitavia – sellaisia, jotka osaavat tehdä energiahoitoa. Noihin muihin kategorioihin on jo tunkua, mutta ei tähän, ei vielä.

En koe olevani kovin taitava käsistäni. Käsityöstäkin sain koulusta seiskan ja jos on tarvetta saada joku luomaan hienoja koristeita tai vaikkapa tyynynpäällisiä, minulta ei kannata kysyä apua. Mutta energiahoitoon käteni taipuvat hyvin.  Olen siinä jo suhteellisen hyvä.

Kädet kun ovat minulla aina mukana, niin aina voin niitä käyttää energian tunnusteluun (skannaukseen) ja hoitamiseen. Se on todellakin kätevää. Tuli toissapäivänä työpäivän aikana aivan hervoton migreenityyppinen päänsärky. Hoidin sitä jokseenkin kuntoon parissa minuutissa – tauon verran aikaa meni että helpotti niin että työnteko taas sujui. Lapsi kaatuu ja satuttaa itsensä, mies saa punkin pureman, kissa on ollut tappelussa – ja minä heilutan käteni ihan kätevän näköisenä hoitoliikkeitä tehden. Jos tulee vastaan ongelmallinen tilanne töissä, minähän hoidan sitäkin. Työpäivän päätteksi siivoan työhuoneen stressienergiasta. Kun päivän aikana tulee jokin hankala sähköpostiviesti, hengitän syvään ja puhdistan energiakehosta stressienergiaa joka sai hetkellisesti verenpaineen nousemaan ja korvat höyrymään. Ruukkukasvia hoidan kun näyttää siltä että se meinaa ottaa loparit. Saan rokotuksen ulkomaanmatkaa varten, jolloin puhdistan sen että ei toivotut vaikutukset minimoituisi. Lapsella on hankala nukahtaa, minä hoidan. Lämmitys riestailee, minä skannaan että löytäisimme syyn nopeammin. Suunnitellaan auton ostoa, minä skannaan että voin sitä kautta tutustua siihen.

Tuleeko sinulle vastaan tuollaisia tilanteita? Tai vastaavanlaisia?

Jos vastasit yllä olevaan kyllä, niin tervetuloa infoon kuulemaan lisää, Healing Cliniciin kokeilemaan hoitoa, kurssille oppimaan tekemään omilla käsillä! Niin ai mistä? Pranic Healingistä siis – energiahoitomenetelmä jolloin opit miten energiat toimii ja miten voit niitä käsitellä.

Tietoja Pranic Healingista ja tapahtumista löydät Pranic Healing -sivuilta.

Tervetuloa käsistään taitavien joukkoon!

31 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page