top of page

Koll på stressenJust nu har jag väldigt mycket att göra på jobbet. Jag är stressad av allt som behöver göras och som jag inte hinner göra, glömmer att göra eller måste komma ihåg att göra. Det har påverkat nattsömnen.

I såna lägen är det lockande att skippa sina andliga övningar och släppa på hälsofrämjande rutiner. Det är dock det sämsta man kan göra. Lite får man kanske lätta på trycket med allt man även behöver göra på den fronten. Men när man är stressad och hjärnan går på övervarv, finns det många Pranic Healing-tekniker att ta till; andningsövningar, självhealing i olika former, meditation, arhatic yoga-övningar. det hjälper att lugna ner tankarna som rusar i huvudet, och hjälper sömnkvaliteten. Jag försöker hinna med något, även om jag vissa kvällar varit så trött att jag somnat bara en liten stund efter barnen. Men man hinner en annan kväll istället. Och alltid nånting hinner man. På bara 5 minuter hinner man göra nånting som främjar egna måendet och stresståligheten.

Så nästa gång du är stressad, ta åtminstone 5 minuter för att hjälpa dig själv 🙂

4 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page