top of page

Vi behöver mer händiga mänskor! Är du en av dem?

pranichealingfinland_065

Oberoende om du svarade ja eller nej på frågan, kan du alltid bli bättre.

Händighet är i ropet just nu. Vackra stickningar, egenhändigt upprustade möbler, handgjorda smycken, och fantastiska bakverk – den ena vackrare än den andra och handgjort alltihop.

Det behövs i alla fall fler händiga mänskor – sådana som kan göra energibehandlingar. Det finns ganska mycket av den andra typen, men det finns inte alls lika många som kan göra energibehandlingar, än i alla fall.

Jag är inte speciellt händig. Jag hade inget toppbetyg i handarbete (syslöjd som man säger i Sverige) i skolan, och behöver man hjälp med att fixa vackra dekorationer eller kuddöverdrag, är det ingen idé att fråga av mig. Men mina händer kan energibehandling, riktigt bra faktiskt.

Händerna hänger dessutom alltid med, så jag kan skanna och göra behandling närhelst det behövs. Mycket behändigt.

Nyligen kände jag ett plötsligt anfall av grym migränliknande huvudvärk mitt under arbetsdagen. Det tog bara några minuter att behandla det mest akuta, så att efter en kort behandlingspaus kunde jag fortsätta jobba igen. Samma när dottern ramlar och slår sig, maken blir biten av en fästing, katten har varit i slagsmål (igen) – jag tar mina händer till hjälp och gör behandling som värsta proffset. Och har jag knepigt läget på jobbet, gör jag behandling för det med. När jag får ett jobbigt e-postmeddelande på jobbet, andas jag djupt och tar bort stressenergin som för ett ögonblick höjde blodtrycket till skyarna och fick det att ryka ur öronen. Och vid slutet av arbetsdagen rensar jag arbetsrummet på stressenergi. Krukväxterna behandlar jag när de ser ut att kasta in handduken. När jag får vaccin inför en utlandsresa, rengör jag vaccinet så att jag inte ska få hemska biverkningar. Dottern har svårt att somna, så jag gör behandling för det. Värmesystemet strular, så jag skannar så vi kan hitta orsaken snabbare. Vi vill köpa en ny bil, så jag skannar för att kolla hur den verkar på energiplanet.

Råkar du ut för såna här situationer, du också?

Om du gör det så kom på info för att höra mer, till en Healing Clinic för att pröva på behandling, eller på kurs för att lära dig att göra det själv! Alltså vad då? Jo Pranic Healing – en energibehandlingsmetod där du lär dig hur energi fungerar och hur hantera den.

Mer om Pranic Healing kan du läsa på  www.pranichealing.se eller min sida www.pranamaria.fi.

Välkommen till de händigas gäng!

8 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page