top of page

fre 28 juni

|

Helsinki

Pranic Healing tasot 2+3, Helsinki

Perjantaina klo 10-19, lauantaina ja sunnuntaina klo 9-19

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Pranic Healing tasot 2+3, Helsinki
Pranic Healing tasot 2+3, Helsinki

Tid och plats

28 juni 2024 10:00 – 30 juni 2024 19:00

Helsinki, Korppaanmäentie 28, 00300 Helsinki, Suomi

Om evenemanget

Kehity hoitajana, ihmisenä ja sieluna! 

Kaksi kurssia yhdessä viikonlopussa - kolme päivää intensiivistä  oppimista, värienergioita, edistyneitä puhdistus- ja  energisointitekniikoita, syventävää tietoa tunnetason- ja mielenhoidon  tekniikoista sekä paljon muuta.  

Kolmen päivän viikonloppu sisältää: 

Advanced Pranic Healing, taso 2 = Pranic Healing Värienergiakurssi 

Tämä kurssi luo pohjan nopeammalle ja tehokkaammalle energian  käsittelylle. Kurssilla opitaan värinenergian käyttö sekä lisää  tehokkaita puhdistus- ja energisointitekniikoita. 

Kurssin aikana opit mm:

  • Värienergian käytön: opit käyttämään energian eri värejä eli  taajuuksia.  Nämä tehostavat puhdistusta ja energisointia ja nopeuttavat  näin hoitoa.
  • Tehokkaamman skannauksen eli energiakartoituksen
  • Vahvoja erikoistekniikoita: Haavojen pikaparantamisen, solujen  uusimisen , sisäelinten puhdistamisen sekä muita immuunijärjestelmää  vahvistavia menetelmiä.
  • Vakavien sairauksien hoitamista: opit tehokkaita  energiahoitotekniikoita joilla hoitaa vakavempiakin sairauksia kuten  syöpää, diabetesta, sydänongelmia, munuaisongelmia jne.  

Pranic Psychoterapy, taso 3 = Pranic Healing Mielenhoitokurssi 

Tässä keskitytään negatiivisten tunteiden, ajatusten ja käytösmallien  hoitoon. Kurssi on tärkeä, koska mielen ongelmat ja käyttäytymiseen  liittyvät häiriöt ovat nykymaailmassa suuri ongelma. Lisäksi on  arvioitu, että fyysisistäkin sairauksista jopa 80-90% on lähtöisin  tunne-ja ajatustason energiatukoksista ym. 

Kurssin aikana opit seuraavaa:

  •  Ottamaan käyttöösi hyvin korkeita energian värähtelytaajuuksia.
  • Syvällisempää tietoa chakrojen rakenteesta ja energiamaailmasta.
  • Poistamaan kehosta tehokkaasti negatiivisia tunteita (stressiä,  ahdistusta, mustasukkaisuutta, vihaa, surua), negatiivisia ajatuksia,  masennusta, katkeria muistoja, traumaattisia kokemuksia.
  • Poistamaan ja neutraloimaan sellaista negatiivista energiaa, joka  aiheuttaa masennusta, paniikkihäiriöitä, pakkomielteitä tai erilaisia  riippuvuuksia.
  • Puhdistamaan ruokaa, esineitä ja tiloja negatiivisista traumaattisista  energioista.

Kurssille osallistuminen edellyttää värienergiakurssin (=tason 2)  suorittamista.  

HUOM:  Pranic Healing on tarkoitettu täydentäväksi hoitomuodoksi, ja että vakavissa ongelmissa tulee ottaa yhteyttä lääkäriin sekä kokeneeseen  Pranic Healing -hoitajaan.

Dela detta evenemang

bottom of page