top of page

Ta din framtid i dina egna händer

PRANIC HEALING KURSER

Vill du ta din framtid i dina egna händer, förstå energierna i ditt liv och påverka ditt välmående, sinnestillstånd, din ekonomi och ditt arbete?

 

Kursserien Pranic Healing och Arhatic Yoga lär dig att förstå och behärska energivärlden för att bygga det liv du vill ha. Kurserna ger fördjupad kunskap och förståelse om energianatomi, andliga lagar, energihealing och mycket mer.

 

Är du intresserad av att jobba som healer? Hos oss kan du utbilda dig som diplom pranic healer.

 

Kolla in kurserna nedan

AdobeStock_294347507_edited.jpg

Egenvård - online

Denna online-kurs är öppen för alla, den passar både för nybörjare och för dem som har gjort healing under en längre tid. På kursen får du lära dig om energianatomi och energihygien samt om olika tekniker att rengöra och förstärka ditt energisystem. Du kommer också att få höra om hur du kan neutralisera den inverkan som negativa känslor har på din hälsa, och istället ta emot den kraft som energier i naturen kan ge dig.

8 timmar

Pris 1550kr

Förutsättning: Öppen för alla

Happy%20Girl_edited.jpg

Nivå 3: Emotionell och mental hälsa

På den tredje kursen lär du dig att behandla problem på känslornas och tankarnas nivå, till exempel depression, utmattning, ångest och olika beroenden. Du lär dig om hur tankarna och känslorna påverkar på energinivån och om deras påverkan på hälsan, önskemålen och den egna ekonomin.

2 dagar

Pris 4400kr

Förutsättning: Nivå 2: Färgenergier

IMG_5565.jpeg

Healing med kristaller

På den här kursen lär du dig att använda kristaller för att effektivisera och påskynda energibehandlingen. Kristaller har en medvetenhet som rätt programmerad gör dem till effektiva behandlingsredskap. Kristaller kan även användas för att rensa, skydda och stärka utrymmen. 

1 dag

Pris 4400kr

Förutsättning: Nivå 3

Man with Book

Andra kurser

Kursserien Pranic Healing och Arhatic Yoga omfattar även andra kurser. Dessa kurser ordnas i Finland enligt behov och önskemål. 

 • Pranic Business Management

 • Superbrain Yoga

 • Pranic Facelift & Body Sculpting

 • Achieving Oneness with the Higher Soul

 • Pranic Feng Shui

 • Universal & Kabbalistic Meditation on the Lord's Prayer

 • Higher Clairvoyance

 • Spiritual Essence of Man

 • Arhatic Sexual Alchemy

 • Om Mani Padme Hum

 • Inner Teachings of Christianity Revealed

 • Inner Teachings of Buddhism Revealed

 • Inner Teachings of Hinduism Revealed

Tid, pris och förutsättning:

Varierar per kurs

AdobeStock_233571063.jpeg

Nivå 1: Grundkurs

På den första kursen lär du dig grunderna för energibehandling både på den teoretiska nivån och genom praktiska övningar – energikroppens anatomi, avkänning av energin med händerna, rensning av auror och chakran, tillförsel av energi. Du lär dig även om energihygien, karmalagen och tekniken för behandling på distans. 

2 dagar

Pris 4200kr

Förutsättning: Öppen för alla

AdobeStock_79997340_edited.jpg

Arhatic Yoga

Arhatic Yoga är en kursserie om den andliga stigen i Pranic Healing. Arhatic Yoga kombinerar olika yogapraktiker till en helhet som passar det moderna livet. Arhatic Yoga omfattar bland annat karaktärsdaning, djuprengörande övningar, avancerad meditation, karmayoga, tryggt väckande av kundalinenergin och studier av andliga texter. 

2 dagar

Pris 5800kr

Förutsättning: Nivå 3

AdobeStock_322384453.jpeg

Kriyashakti

På kursen Drömmar blir verklighet – Kriyashakti lär du dig tekniker för förverkligande av drömmar. Allt omkring oss är energi – pengarna, hemmet, arbetet, relationerna. Genom att använda energikunskap och karmalagen kan du påverka ditt liv och leva det liv som du drömmer om.

2 dagar

Pris 5800kr

Förutsättning: Arhatic Yoga Preparatory

AdobeStock_194679715%20%5BConverted%5D_e

Nivå 2: Färgenergi

På den andra kursen lär du dig om användningen av färgenergier, alltså pranans olika frekvenser, och om säkerhet. Du får även lära dig avancerade skanningstekniker. Vidare lär du dig om användningen av andlig energi i behandlingen och om behandling av mer allvarliga besvär såsom astma, högt blodtryck, cancer och ledgångsreumatism.

2 dagar

Pris 4400kr

Förutsättning: Nivå 1: Grundkurs

AdobeStock_303354732_edited.jpg

Energiskydd

På skyddskursen lär du dig att använda energikunskaperna för att skydda människor och föremål till exempel mot omgivande känslor, tankar och stress. Hos känsliga personer tär till exempel kollektiva trafikmedel, en hektisk arbetsplats eller spända relationer på resurserna. Genom att skydda dig på energinivån klarar du dig bättre i dessa situationer. 

1 dag

Pris 4400kr

Förutsättning: Nivå 3

AdobeStock_214455729.jpeg

Diplomutbildning

I Pranic Healing-diplomutbildningen får du personlig handledning, fördjupande kunskaper om behandlingen och ett internationellt erkänt diplom. I Finland är diplomutbildningsnivåerna följande:

 1. Associate Pranic Healer

 2. Certified Pranic Healer

 3. Certified Pranic Psychotherapist

 4. Certified Senior Pranic Healer

6-12 månader

Pris 13 000kr

Förutsättning: Nivå 3

bottom of page