Apu on lähellä

LIST OF HEALERS

Keräsimme yhteystietoja “hoitajapankkiin” mahdolliseen lisääntyvään hoitotarpeeseen koronavirustilanteen takia Suomessa ja Ruotsissa. Jos tarvitset hoitoa, ota yhteyttä hoitajaan alla olevalta listalta ja sovi hoidoista. Hoitajamme priorisoivat vakavia tapauksia, mutta voit hyvin kysellä apua myös lievempiin tapauksiin, huolestumiseen, ahdistukseen tai stressin. Lievemmän tapauksen hoitopyyntö ei ole pois vakavasti sairaan hoidoista, ja tilanne on usein huomattavasti helpompi hoitaa kun oireet ovat vielä alussa. 

Huomioithan:

  • kunnioita toivottua yhteydenottotapaa, esim älä soita jos yhteydenottotapa on tekstiviesti (SMS) tai Whatsapp

  • kaikki hoidot tehdään kaukohoitona

  • ymmärrämme että joillain on tiukka taloudellinen tilanne, mutta hoito on tehokkaampaa kun siitä annetaan korvaus. Sovi hoitajan kanssa korvauksesta joka on sopiva ja toimiva molemmille.

  • jos yhdellä hoitajalla ei ole vapaita aikoja, ota yhteyttä toiseen hoitajaan listalta

  • Pranic Healing ei ole tarkoitettu korvaamaan koululääketiedettä vaan täydentämään sitä. Seuraa aina lääkärin tai virallisen terveydenhoidon ohjeita. Pranic healerit eivät tee diagnooseja.

Jos olet käynyt vähintään Pranic Healing taso 2 -kurssin ja haluat lisätä nimesi listalle, ilmoita tietosi täällä: https://forms.gle/r7t3GqNSV7FgLDmS6 

Pranic Healing Finland is affiliated with the Institute for Inner Studies Inc. All instructors are licensed through the Institute for Inner Studies Inc.

Tietosuojaseloste

YHTEYSTIEDOT

Pranic Healing Keskus
Korppaanmäentie 28, Helsinki

Lisätietoa kursseista ja hoidoista:
info@pranichealing.fi
040 5881821 (Whatsapp/SMS)

DISCLAIMER

Pranic Healing ei ole tarkoitettu korvaamaan koululääketiedettä vaan täydentämään sitä. Vakavissa tapauksissa ota aina yhteyttä myös lääkäriin.

© 2020 by Pranica tmi

Pranic Healing & Arhatic Yoga

in Finland & Sweden