top of page

Ota tulevaisuutesi omiin käsiin

PRANIC HEALING KURSSIT

Haluatko ottaa elämän haltuun, ymmärtää oman elämän energioita ja vaikuttamaan hyvinvointiin, mielentilaan, talouteen tai työhön?

Pranic Healing ja Arhatic Yoga kurssisarja opettaa ymmärtämään ja hallitsemaan energiamaailman työvälineitä oman elämän ehostamiseksi. Kursseilla saat syvällistä tietoa ja ymmärrystä energia anatomiasta, henkisistä laista, energian työstämisestä ja monesta muusta. 

Kiinnostaako ammatti energiahoitajana? Meillä voit kouluttautua diplomihoitajaksi. 

Tutustu kurssitarjontaan alla

AdobeStock_294347507_edited.jpg

Itsehoitokurssi

Tämä online-kurssi on avoin kaikille ja sopii sekä aloittelijoille että jo energiahoitoa harjoittaville.

Kurssilla käydään läpi energiakehon anatomiaa, energiahygieniaa. Opit erilaisia tekniikoita oman energiakehon puhdistamiseen ja vahvistamiseen. Opit erilaisia keinoja, joilla vähentää tunnetason kuormitusta ja lisätä luonnonenergioiden vaikutusta kehoon. 

8 tuntia

Hinta 155€

Vaatimukset: Avoin kaikille

Happy%20Girl_edited.jpg

Taso 3: Mielenhoito

Kolmoskurssilla opit hoitamaan tunne- ja ajatustason ongelmia kuten esimerkiksi masennus, uupumus, ahdistus sekä erilaiset riippuvuudet. Opit tunteiden ja ajatusten toiminnasta energiatasolle sekä niiden vaikutuksesta terveyteen, toiveisiin ja omaan talouteen.

2 päivää

Hinta 440€

Vaatimukset: Taso 2: Värienergiat

IMG_5565.jpeg

Kristallihoito

Tällä kurssilla opit käyttämään kristalleja energiahoidon tehostamiseen ja nopeuttamiseen. Kristalleilla on tietoisuus joka oikein ohjelmoituna tekee niistä tehokkaita hoitovälineitä. Kristalleja voi myös käyttää tilojen puhdistamiseen, suojaamiseen ja vahvistamiseen. 

1 päivä

Hinta 440€

Vaatimukset: Taso 3: Mielenhoito

Man with Book

Muut kurssit

Pranic Healing ja Arhatic Yoga kurssisarjaan luuluu myös muita kursseja. Näitä kursseja järjestetään Suomessa tarpeen ja toiveiden mukaan. 

 • Pranic Business Management

 • Superbrain Yoga

 • Pranic Facelift & Body Sculpting

 • Achieving Oneness with the Higher Soul

 • Pranic Feng Shui

 • Universal & Kabbalistic Meditation on the Lord's Prayer

 • Higher Clairvoyance

 • Spiritual Essence of Man

 • Arhatic Sexual Alchemy

 • Om Mani Padme Hum

 • Inner Teachings of Christianity Revealed

 • Inner Teachings of Buddhism Revealed

 • Inner Teachings of Hinduism Revealed

Pituus, hinta ja vaatimukset: 

Kurssikohtaiset

AdobeStock_233571063.jpeg

Taso 1: Peruskurssi

Ensimmäisellä kurssilla opit energiahoidon perusteet, sekä teorian että käytännön harjoitusten kautta - energiakehon anatomia, energian tunnustelun käsillä, auran ja chakrojen puhdistamisen, energian lisäämisen. Opit myös energiahygieniasta, karman laista sekä kaukohoidon tekniikan. 

2 päivää

Hinta 350€

Vaatimukset: Avoin kaikille

AdobeStock_79997340_edited.jpg

Arhatic Yoga

Arhatic Yoga on Pranic Healingin henkisen polun kurssisarja. Arhatic Yoga yhdistää eri joogalajeja nykyelämään sopivaksi kokonaisuudeksi. Arhatic Yogan kuuluu m.m. luonteenkasvatus, syvällisesti puhdistavat harjoitukset, edistyneet meditaatiot, karma jooga, kundaliinienergian turvallinen herättäminen sekä henkisten tekstien opiskelu. 

2 päivää

Hinta 558€

Vaatimukset: Taso 3: Mielenhoito

AdobeStock_322384453.jpeg

Kriyashakti

Unelmat todeksi - Kriyashakti kurssilla opit toiveiden toteuttamisen tekniikoita. Kaikki ympärillämme on energiaa - raha, koti, työpaikka, ihmissuhteet. Käyttämällä energiatietoa sekä karman lakia pystyt vaikuttamaan omaan elämään ja toteuttamaan unelmiesi elämän.

2 päivää

Hinta 620€

Vaatimukset: Arhatic Yoga Preparatory

AdobeStock_194679715%20%5BConverted%5D_e

Taso 2: Värienergiat

Kakkoskurssilla opit värienergioiden eli pranan eri taajuuksien käytöstä ja turvallisuudesta sekä edistyneet skannaustekniikat. Opit myös henkisen energian käytöstä hoidossa sekä vakavampien ongelmien hoitamisesta kuten m.m. astma, korkea verenpaine, syöpä sekä nivelreuma.

2 päivää

Hinta 440€

Vaatimukset: Taso 1: Peruskurssi

AdobeStock_303354732_edited.jpg

Suojauskurssi

Suojauskurssilla opit käyttämään energiatietoa ihmisten ja esineiden suojaamiseen esimerkiksi ympärillä olevilta tunteilta, ajatuksilta ja stressiltä. Herkille ihmisille esimerkiksi julkiset kulkuneuvot, kiireinen työpaikka tai kireät perhesuhteet kuluttavat omia voimavaroja. Suojautumalla energiatasolla selviät näistä tilanteista helpommin. 

1 päivä

Hinta 440€

Vaatimukset: Taso 3: Mielenhoito

AdobeStock_214455729.jpeg

Diplomikoulutus

Pranic Healing diplomikolutuksessa saat henkilökohtaista ohjausta, syventävää hoitotietoa sekä kansainvälisesti tunnistuetun diplomin. Suomessa käytävät diplomikoulutuksen tasot ovat:

 1. Associate Pranic Healer

 2. Certified Pranic Healer

 3. Certified Pranic Psychotherapist

 4. Certified Senior Pranic Healer

6-12 kuukautta

Hinta 1300€

Vaatimukset: Taso 3: Mielenhoito

bottom of page