top of page

Tutkittua modernia energiatietoa

PRANIC HEALING 

Energiahoitomuoto

Kurssisarja

Ammatti

PRANIC HEALING ON VOIMAANNUTTAVAA:
 
HOITONA TEHOKASTA JA KÄYTÄNNÖLLISTÄ; TIETOPAKETTINA INFORMATIIVISTA JA SYSTEMAATTISTA

”In Ancient times, Pranic Healing could only be practiced by an elite few. My job was to develop a very effective healing system, which ordinary people could learn in just a short period.

Huom! Pranic Healing EI ole tarkoitettu korvaamaan koululääketiedettä, vaan täydentämään sitä. Pranic healerit eivät tee diagnooseja eivätkät puutu sairaanhoidon ammattilaisen antamiin suosituksiin, lääkitykseen tai muuhun hoitoon tai esitä mielipiteitä näistä. Jos ongelma on vakava tai oireet jatkuvat, ota aina yhteyttä lääkäriin. ​

"The Law of Correspondence states that whatever affects the energy body affects the physical body and vice versa. Whatever happens to the energy body tends to manifest physically."

- Master Choa Kok Sui

Terve elämä, nauti hyvinvoinnista:
Pranic Healing -hoito

Pranic Healing hoidolla voi hoitaa ja ehkäistä niin fyysisen kehon sairauksia kuin mielen ongelmia. Hoidolla voi myös vaikuttaa ihmissuhteisiin ja taloudelliseen tilanteeseen. 

Pranic Healingilla voi hoitaa esimerkiksi tulehduksia, korkeaa verenpainetta, munuaisongelmia, stressiä, työuupumusta, palovammoja, migreeniä, keskittymisvaikeuksia, ahdistusta, riippuvuuksia ja paljon muuta. Hoidoilla voi myös vahvistaa vastustuskykyä ennaltaehkäsevästi tai vahvistaa lihaksia ennen urheilusuorituksia. 

 

Tarvitsetko sinä itse tai läheisesi hoitoapua johonkin vaivaan? Ota yhteyttä ja varaa aika tapaamiselle, kokeneet hoitajamme auttavat mielellään ja keskustevat tarpeen tullen hoitojakson suunnitelusta. 

- Master Choa Kok Sui

Miten Pranic Healing eroaa muista energiahoitomuodoista?

Kaikki energiahoitomuodot työstävät eri tavoilla ihmisen energiakehoa tavoitteena paraneminen. Pranic Healing eroaa kuitenkin muista hoitomuodoista mm. seuraavasti:

 

  • Puhdistuksen painottaminen. Tämä nopeuttaa paranemista ja välttää mahdolliset radikaalireaktiot, joita voi tulla jos puhdasta praanaa lisätään kehoon ennen perusteellista puhdistamista.

  • Energia-anatomian yksityiskohtainen käsittely. Chakrat, aurat, meridiaanit ja energiaelimet käydään hoidossa läpi yksityiskohtaisesti, jolloin hoito on tehokasta ja täsmällistä.

  • Skannaaminen eli energian tunnustelu käsillä. Jokainen voi oppis tunnustelemaan energian määrää ja laatua käsillään. Kun skannaamme hoidettavan energiatilannetta hoidon alussa, pystymme ohjaamaan hoitotoimenpiteet juuri sinne, missä niitä tarvitaan. Jotkut erittäin kokeneet hoitajat käyttävät myös selvänäköä mutta käsillä skannaaminen antaa varmemman tiedon

  • Värienergioiden vaikutusten hyödyntäminen. Värienergia eli praanan eri taajudet vaikuttavat eri tavalla kehossa, ajatuksissa ja tunteissa. Eri taajuuksia käyttämällä saadaan aikaan nopeampi ja syvällisempi hoito kuin pelkkää valkoista praanaa käyttäessä. 

  • Selkeät, järjestelmälliset hoito-ohjeet. Pranic Healing hoito-ohjeet on kehitetty systemaattisesti vuosien kokeilujen avulla, kartoittamalla erilaisten sairauksien yhteiset tekijät ja niihin toimivat tekniikat. Jopa vasta aloittelevakin hoitaja pystyy tekemään tehokkaita hoitoja näitä ohjeita seuraamalla.

  • Henkisyys hyvinvoinnin tukena. Henkinen kehittyminen auttaa sekä hoitajaa että hoidettavaa. Pranic Healing ja Arhatic Yoga antavat syvän ymmärryksen esoteerisen tiedon maailmaan, jonka avulla sekä hoitaja että hoidettava - ja tietenkin asiasta muutenkin kiinnostuneet - ymmärtävät sairauksien ja tapahtumien taustaa ja seurauksia. Tämä ennaltaehkäisevä menetelmä on menestyksekkään ja onnellisen elämän perusta. 

  • Kansainvälinen ja yhtenäinen opetus. Hyödymme siitä, että Pranic Healingin ja Arhatic Yogan opetus on maailmanlaajuisesti yhtenäistä. Saamme myös Suomessa erikoiskursseja pitämään master-tason kansainvälisiä opettajia.

Unelmiesi elämä on sinun käsissä:
Pranic Healing -kurssit

Pranic Healing -kursseilla opit syvällisesti ja systemaattisesti energiatason toiminnasta, henkisistä laeista sekä opit tekemään tehokasta ja turvallista energiahoitoa itsellesi ja muille.

 

Pranic Healing kurssit ovat sisällöltään ja opetustavaltaan kansainvälisesti yhtenäisiä ja kurssin lopussa jaetaan osallistujille Institute for Inner Studies:in myöntämä todistus jolla pääset kerrtaamaan kursseja alennettuun hintaan. Kurssien systemaattisuus ja pitkän koulutuksen saaneet lisenssin omaavat opettajat takaavat opetuksen laadun. Tarkista aina, että kurssi, jolle ilmoittaudut, toimii Institute for Inner Studies:in alaisena. 

 

Selkeästi jäsennellyssä opetuskokonaisuudessa tutustutaan energiakehon anatomiaan (aurat, chakrat, meridiaanit jne), energiahygieniaan ja energian käsittelyyn (esimerkkeinä puhdistus, energisointi, aktivointi). Kursseilla laajennetaan myös ymmärrystä oman energiakehon ja ympäristön energioiden vaikutuksesta terveyteen, ihmissuhteisiin, talouteen sekä henkisyyteen. 

 

Näiden tietojen ja opetettujen tekniikoiden avulla sinulla on käsissäsi välineet tehdä elämästäsi juuri sinulle paras mahdollinen. Lue lisää kursseista ja ilmoittaudu täällä.

The knowledge of being able to deal with simple ailments is quite empowering.”

- Master Choa Kok Sui

Ammattina syvällinen auttaminen:
Pranic Healing diplomikoulutus

Yhä useammalla on nykyään vahva sisäinen halu tehdä työkseen jotakin, mikä auttaa muita ihmisiä ja ihmiskuntaa. Pranic Healing -hoitajana autat ihmisiä syvällisesti, sekä oireiden että niiden syiden purkamisessa sekä tukemalla heitä ihmisenä kehittymisessä.

 

Pranic Healing -hoitoja voi hyvin yhdistää myös muihin hoitomuotoihin, kuten esimerkiksi hierontaan, akupunktioon, psykoterapiaan, kiropraktiikkaan, ravintotieteeseen ja moneen muuhun.

 

Pranic Healing -diplomikoulutuksessa saat syvällistä hoitotietoa ja harjoitusta kokeneen opettajan ohjauksella, sekä harjoitustyöt suoritettuasi kansainvälisesti tunnistetun diplomin. Lue lisää diplomikoulutuksesta täältä

"If you understand Pranic Healing, you can see common truths in all religions."

- Master Choa Kok Sui

Pranic Healing on kansainvälinen kurssisarja ja monipuolinen sekä laajalti tutkittu energiahoitomuoto. 


Pranic Healingin perustaja Master Choa Kok Sui kiinnostui jo nuorena henkisestä kasvusta ja eri energiahoitomuotojen toiminnasta. Hän opiskeli, tutki ja testasi eri hoitomenetelmiä vuosikausia ja kehitti näiden pohjalta selkeät ja tehokkaat Pranic Healing -tekniikat. Kuka tahansa voi oppia tekemään energiahoitoa, siihen ei tarvita eritysherkkyyttä tai aikaisempaa kokemusta. 


Mihin Pranic Healing tekniikan teho perustuu? 
Pranic Healing -hoidon ja siihen liittyvien harjoitusten teho perustuu energiakehon ja fyysisen kehon, tunteiden ja ajatustason kytkökseen. Energiakeho koostuu praanasta eli elinvoimasta/energiasta. Prana on sanskritin kielen sana tälle käsitteelle, ja sama käsite löytyy myös muista kulttuureissa, esimerkiksi Kiinan kielen “Chi” (“Tai Chi”), Japanin kielen “Ki” (“Reiki”) tai Heprean kielen “Ruah”. Tämä energia on kaiken elämän perusta ja se on muottina niin fyysiselle materialle kuin tunteille ja ajatuksillekin.


Työstämällä energiakehoa, poistamalla tukokset ja lisäämällä puhdasta energiaa annetaan keholle mahdollisuus tehdä se, minkä se osaa itsestään - parantua. 

Pranic Healing tekniikat sekä energia-anatomian ja henkisten lakien ymmärtäminen antaa työvälineet oman terveyden, tunteiden, ajatusten, käytöksen, toiveiden, ja jopa taloudellisen ja henkisen kasvun parantamiseen. Pranic Healingissa löytyy ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin: 

Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3
Anchor 4
bottom of page