Suolapesu

SALT SHOWER

Suolapesu

Suolaa kannattaa pitää keittiön lisäksi myös kylpyhuoneessa 😀 

Suola neutraloi tukkoista energiaa ja puhdistaa tehokkaasti koko energiajärjestelmän. Suolapesun voi tehdä päivittäin, tai tarpeen mukaan, ja sen voi tehdä joko kylpyammeessa tai suihkussa. Suolapesuun sopii ihan tavallinen ruokasuola, mitä kokeile erilaisia niin löydät sinulle mieluisan karkeustason 🙂

Kylpyammeessa:

Lisää kylpyammeeseen 1-2 kiloa suolaa ja rentoudu kylvyssä 20 minuuttia, visualisoiden miten harmaa, tuhruinen energia irtoaa kehostasi ja neutralisoituu vedessä. Peseydy tämän jälkeen normaalisti. 

Suihkussa:

Suolasuihkuun ota mukaan 3-4 dl hienoa suolaa ja hiero sillä koko keho, päästä varpaisiin. Odota pari minuuttia, rentoudu ja visualisoi miten harmaa energia ja tuhrut irtoavat ja neutralisoituvat. Huuhtele sen jälkeen suola pois.

 

Toista niin usein kun haluat 😀

Pranic Healing Finland is affiliated with the Institute for Inner Studies Inc. All instructors are licensed through the Institute for Inner Studies Inc.

Tietosuojaseloste

YHTEYSTIEDOT

Pranic Healing Keskus
Korppaanmäentie 28, Helsinki

Lisätietoa kursseista ja hoidoista:
info@pranichealing.fi
040 5881821 (Whatsapp/SMS)

DISCLAIMER

Pranic Healing ei ole tarkoitettu korvaamaan koululääketiedettä vaan täydentämään sitä. Vakavissa tapauksissa ota aina yhteyttä myös lääkäriin.

© 2020 by Pranica tmi

Pranic Healing & Arhatic Yoga

in Finland & Sweden