top of page

Dagens ekonomi – och Kriyashakti

2013-03-15 22.37.52

Som vanligt läste jag dagens tidning idag. Och när man läser en finländsk dagstidning dessa dagar är det inte många blad man hinner vända innan man kommer till nyheter om nedskärningar i budget och medel för allmännyttiga funktioner. Än är det social- och hälsovårdssektorn i hemkommunen som ska spara, än är det studiestödsreformer med sikte på att sänka statliga bidragsandelen med ökad ojämlikhet som följd, än lägger Posten ner tjänster och delar ut post mer sällan än förr, än är det infrastrukturprojekt som läggs ner/sparas bort/sätts på is pga brist på statlig/kommunal/extern finansiering. Och några sidor fram kom idag igen det som jag läst om förr; barnfattigdomen har i Finland ökat de senaste 20 åren. Vart är vi på väg egentligen?

Ja, jag kunde gå på länge till. Det jag ser omkring mig är ett samhälle på väg tillbaka mot klassindelning och minskad hjälp för de som är allra mest utsatta; barn, unga, sjuka och gamla, och arbetslösa.

Och jag börjar oroa mig för att bland annat mina barn, nu ca 6 och 4 år, kommer att ha en helt annan framtid framför sig än den jag hade i samma ålder. Mycket mer kommer att bero på min försörjningsförmåga som förälder. Och ve och fasa om nån av oss föräldrar skulle bli allvarligt sjuk, eller långtidsarbetslös, eller ensamstående.

Men det lönar sig inte att sitta och oja sig och bli deprimerad. Det hjälper ju inget alls det. Så bättre göra nåt! Skulle jag vara politiskt lagd skulle jag antagligen ha ställt mig på barrikaderna och politiska podiet senast nu.

Men jag är lagd åt Pranic Healing-hållet, och då funderar jag på hur jag själv ska kunna påverka min och familjens framtid så att vi ser en väg framåt, vad livet än serverar. Och det finns så mycket en pranic healer kan göra! En mycket viktig sak här är Kriyashakti – läran om hur välstånd fungerar på energiplanet och hur du kan materialisera dina mål och dina drömmar. Med hjälp av dessa tekniker lär du dig en sund inställning till finanser, och hur du kan göra för att få det du strävar efter och behöver. Och då detta blir  en del av familjens vardag, lär sig barnen också och de får fler sätt att påverka sin egen framtid.

Jag ska repetera Kriyashakti i Helsingfors nu sista helgen i februari – kom med du med!

4 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page