top of page

Pranic healer på distans


8:nde Pranic Healing konferensen i Hamburg, maj 2008

Nu när jag är i Sverige, är jag lite utanför mitt vanliga Pranic Healing-gäng. Det kan bli lite jobbigt, och att upprätthålla sina pranic healing-kunskaper är svårt om de inte sitter i ryggraden. Men det finns i alla fall lite hjälp att få. En hel del kan göras med hjälp av internet, om man har en uppkoppling och en dator och lite vana samt baskunskaper i engelska.

Internet – virtuellt umgänge


Via internet kan man göra en hel del, man kan tex kolla Pranic Healing sidor på facebook (tex Pranic Healing Sweden och Pranic Healing Finland) för att se vad som är på gång. Eller så kan man lyssna på internetföreläsningar eller meditationer (tex www.pranichealing.com/stream), om man förstår engelska.

Skype


Även via skype kan man delta i meditationer, dessa erbjuds då och då och där är ju fysiskt läge sekundärt, det viktiga är att man har internet samt ett ostört ställe. Jag ska så småningom erbjuda detta för sådana som är långt från en meditationsgrupp. I Österbotten, där jag vanligtvis bor,  är avstånden långa och det är glest mellan gårdarna, så där känns det som om behovet kunde finnas för sådant.

Träffa likasinnade: Kurser & retreats samt andra evenemang


Bilden ovan tog jag när jag var på 8:nde världskonferensen för Pranic Healing. Internationella evenemang som detta är viktiga för mig. Jag älskar att resa, och kan jag kombinera två roliga saker – pranic healing & resor – så gör jag det mer än gärna. Men också att repetera kurser jag redan gått blir ett sätt att få träffa likasinnade. Där jag bor i Finland innebär det att allt utom grundkursen behöver jag resa för, men det gör mig inget. Det kan vara lite knepigt att få det att gå ihop med ledigheter och ekonomi ibland, men det brukar lösa sig, bara man är villig att jobba lite för det. Skulle det vara serverat på bricka kanske man inte skulle ta sig tiden eller möjligheten att delta på samma sätt.


Internationella evenemang får en också att inse, att vi är så många som tycker att Pranic Healing är bra och intressant. Stämningen på dem är fantastisk, och nåt jag bevarar i mitt sinne och minne för kommande ensammare stunder. Lite på samma sätt som vi i vårt hjärta bevarar sköna sommardagar, för att minnas dem när vinden viner och kylan biter ute och man bara vill krypa ihop i sitt varma bo.

Kort sagt


Det finns alltså mycket sällskap att få, om man lite letar. Behöver du hjälp? Ta gärna kontakt: maria(a)pranamaria.fi.


Ha en skön dag!

12 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page