SkanningVad allt kan man använda Pranic Healing-tekniker till? Tja, egentligen är det bara ens egen fantasi som sätter gränser för det. Allt har en energidimension, och Pranic Healing är hantering av energi, så svaret är att till i princip allt.

Och för det mesta börjar man med skanning, dvs att känna på energin. Det är en underskattad förmåga, minns jag att Master Daphne har sagt. Att skanna med händerna ger dessutom mycket exakt information. För via händerna uppfattar du typen och mängden av energi. Och det är där den börjar, energihanteringen.

Man kan skanna precis allt. Igår skannade jag en vattenpump. Intressant. Jag har skannat vår bil. Det var upplysande. Barnen skannar jag jämt. Små barn kan inte riktigt förklara vad som är fel när de inte mår bra, och då är skanningen ett oslagbart hjälpmedel.

För att inte tala om katten som inte jamar för att berätta att allt inte står rätt till. I allmänhet ser jag att nåt är på tok när katten inte beter sig som han brukar. Då är skanningen till stor hjälp.

Och när man ska fatta beslut, ger skanningen nya infallsvinklar.

Alltså oh yeah, vad behändigt det är att kunna skanna! Jag önskar att alla hade så känsliga händer, att de kunde skanna. Fast om man inte har känsliga händer än, kan man träna upp förmågan. Genom att skanna 🙂

Så det är bara att sätta igång och skanna allt omkring en.

You live and you learn.

4 katselukertaa0 kommenttia

Pranic Healing Finland is affiliated with the Institute for Inner Studies Inc. All instructors are licensed through the Institute for Inner Studies Inc.

Tietosuojaseloste

YHTEYSTIEDOT

Pranic Healing Keskus
Korppaanmäentie 28, Helsinki

Lisätietoa kursseista ja hoidoista:
info@pranichealing.fi
040 5881821 (Whatsapp/SMS)

DISCLAIMER

Pranic Healing ei ole tarkoitettu korvaamaan koululääketiedettä vaan täydentämään sitä. Vakavissa tapauksissa ota aina yhteyttä myös lääkäriin.

© 2020 by Pranica tmi

Pranic Healing & Arhatic Yoga

in Finland & Sweden