top of page

Mietteitä menneeltä vuodelta

Takanamme on poikkeuksellinen vuosi 2020. Korona-pandemia on vaikuttanut ihmisten elämään enemmän tai vähemmän kaikkialla maailmassa. Me pranic healerit olemme hoidoilla vahvistaneet immuunipuolustustamme ja myös auttaneet sairastuneita hoidoilla ja siunauksilla. 


Minulle on tullut yhä selkeämmäksi, että me olemme itse vastuussa omasta terveydestämme. Sairaudet ovat opettamassa meille jotain.... Jos haluaa parantaa ja vahvistaa fyysistä kehoaan, täytyy ensin saada energiakeho toimivaksi. Jotta tuo onnistuisi, täytyy toisinaan myös ensin työstää omia tunteitaan ja ajatusmallejaan.

Pranic Healing master-opettajat - varsinkin Master Hector Ramos ja Master Stephen Co - ovat netissä luennoillaan puhuneet sairauksien esoteerisestä merkityksestä.  Uskoisin, että olemme näiltä opettajilta saaneet paljon pohdittavaa ja ymmärryksemme maailman tapahtumien kulkuun on lisääntynyt. Voimmeko kaiken haastavan ja ikävän jälkeen vielä löytää tästä kaikesta jotain opettavaa?

AdobeStock_209229826_edited.jpg

Katse kohti tulevaa vuotta

Suomen Pranic Healingissa on suuri osa kuluneesta vuodesta ollut kurssien suhteen hiljaiseloa, mutta erilaisia online-meditaatioita ja kaukohoitoja on tehty paljon.

Kuukausi kuukaudelta on minulle tullut selvemmäksi, että itsensä kehittäminen on oman ja läheisten tulevaisuuden kannalta tärkeää. Muiden auttaminen on ensi sijalla.

Tulevana vuonna 2021 on tulossa uusia kursseja: joulukuussa ensimmäistä kertaa pidettyä Online Itsehoitokurssia tarjoamme kevään aikana kerran kuussa. Toisena uutuutena tulee online-kurssina Achieving Oneness eli kurssi vahvemman sielunyhteyden rakentamisesta. Pranic inspiraatio -videosarja tulee jatkumaan keväällä myös.

Yritän myös tarjota suomalaisille mahdollisuuksia osallistua joihinkin Master Hectorin pitämiin online kursseihin kevään aikana.

Pohdintoja tulevasta

Viranomaiset olettavat, että syksyllä taas voimme koronan suhteen palata entiseen.  Mutta mikä tuo entinen on? Elämän tulisi ehkä olla yksinkertaisempaa ja syvällisempää, jotta ihmiset voisivat elää harmoniassa itsensä kanssa ja toistensa kanssa, ja siten lieventää tulevia haasteita.


Olet varmaan kuullut mainittavan ihmiskuntaa koskevasta jumalallisesta suunnitelmasta? Master Hectorin sanojen mukaan siinä on kyseessä hengen ja aineen integraatio. Tänä päivänä mitään tuosta emme juuri näe. Vallitsevan maailmankatsomuksen mukaan henkisen energian ja materian välillä on suuri kuilu. Mutta me ihmiset olemme sekä materiaa että henkeä, meillä on sekä fyysinen keho että energiakehoja. Me olemme sieluja, joilla on käyttövälineenään fyysisessä maailmassa toimiva keho.


Mutta meidän tulisi pyrkiä henkistämään elämäämme: rahan käyttöä, ajan käyttöä, sanojen käyttöä ym. Meidän tulisi tuoda henkistä energiaa arkeemme osoittamalla muille myötätuntoa, ymmärrystä, suvaitsevaisuutta, kärsivällisyyttä, toivoa, iloakin.... siunauksin, hoidoin, palvellen ja auttaen....

Näiden ajatusten myötä toivon kaikille terveyttä, rauhaa, mielen vahvuutta ja iloa tulevalle vuodelle 2021.

- Rakkaudella, Hannele

AdobeStock_372728961_edited.jpg
bottom of page