top of page

Anna elävä lahja: lahjoita verta


Tänään, kesäkuun 14 päivä, on kansainvälinen verenluovutuspäivä. Päivää vietetään Karl Landsteinerin kunniaksi. Tohtori Landsteiner keksi veriryhmäjärjestelmän ABO vuonna 1900. Sen takia hän saikin Nobelpalkinnon kolmisenkymmentä vuotta myöhemmin.

Lahjoittaesamme verta me annamme hyvin arvokkaan lahjan tuntemattomalle kanssaihmiselle. “Priceless” on sana jota Master Choa olisi tässä käyttänyt. Tuota sana hän käytti usein puhuessaan ihmiselle tosi tärkeistä asioista.

Kun luovutamme verta, saamme vastalahjaksi paljon: saamme mielihyvää hyvästä työstä; meille tarjotaan Veripalvelussa mehua ja voileipää; ja me saamme maailmankaikkeudelta hyvää karmaa. Sille voi olla joskus suurta käyttöä… 🙂 Tiedän mistä puhun… kuulun itse niihin, jotka ovat saaneet vastaanottaa toisten luovuttamaa verta… kaksi pussia…

Siitä kerrasta minulla on myös kokemus jaettavana lukijoille: Puhdistakaa saamanne veri… Pranic healerit tietävät mitä tarkoitan… puhdistakaa veripussillinen energiahoidolla… puhdistakaa sekä eetteritasolla että astraalitasolla. Käyttäkää tarkoitukseen sopivia värähtelyjä (= valitkaa tähän sopiva väripraana) jotta saisitte aikaan oikein perusteellisen puhdistuksen. Ja jos olette itse sillä hetkellä liian huonossa kunnossa hiilausta tekemään, niin pyytäkää toista pranic healeriä tekemään teille puhdistushoito jälkeenpäin.

Pranic healereille, jotka lähtevät luovuttamaan verta sanoisin: tehkää itsellenne verenpuhdistus ennen luovutusta. Silloin on antamanne lahja puhdas energiatasollakin. Ja sekä ennen luovutusta että luovutuksen jälkeen on hyvä aktivoida omaa peruschakraa, niin että oman kehon verentuotanto toimii moitteettomasti. Kannattaa syödä pinaattia ja nokkosta, niistä saa rautaa luonnollisessa muodossa. Netistä ja keittokirjoista löytyy mahtavia ohjeita vihersmootheihin, jotka maistuvat hyviltä ja ovat terveellisiä.

Seuraavan kerran me pranic healerit luovutamme verta taas syksyllä. Tervetuloa mukaan!

7 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page