Jaloille Pranicia!


Naisten kymppiä juostiin ja käveltiin toukokuun lopulla Helsingissä. Mukana tänä vuonna oli myös eräs pranic healeri ystävineen. Maaliin saapui kolme iloista ja onnellista juoksijaa, jotka näkyvät kuvassa + tietysti kaikki muut Kymppiin osallistuneet iloiset ja onnelliset osallistujat 🙂

Pranic Healing taitoja käytettiin apuna jo valmistautumisvaiheessa. Kuukautta ennen Pranic kursseja käynyt A auttoi ystäviään puhdistamalla ja vahvistamalla melkein päivittäin heidän jalkojensa energiaa (jalkapohja-, polvi- ja lantiochakroja) ja aktivoimalla peruschakraa. Peruschakran tehtävänä kehon toiminnassa on mm. viedä energiaa (“polttoainetta”) kehon kaikille lihaksille, iholle ja luille… myös sydänlihakselle. Jalkapohjien ja polvien chakrat taas ohjaavat energian jalkojen lihaksille ja luille. Näin voidaan parantaa kestävyyttä ja myös ennaltaehkäistä mahdollisia rasitusvammoja. Juoksun aikana muutamat muut pranic healerit tekivät tälle pikku ryhmälle kaukohoitoa.

Tässä näiden juoksijoiden kommentti ennen juoksua: “Emme ole menossa kilpailemaan voitosta, mutta yritämme voittaa itsemme ja juosta sen verran kuin jaksamme ja kävellä loput.” Jälkeenpäin he sanoivat, että olivat tällä kertaa parantaneet juoksuaikaansa ja jaksoivat keveästi juosta koko matkan. Myöskään lihakset eivät kipeytyneet tällä kertaa.

3 katselukertaa0 kommenttia

Pranic Healing Finland is affiliated with the Institute for Inner Studies Inc. All instructors are licensed through the Institute for Inner Studies Inc.

Tietosuojaseloste

YHTEYSTIEDOT

Pranic Healing Keskus
Korppaanmäentie 28, Helsinki

Lisätietoa kursseista ja hoidoista:
info@pranichealing.fi
040 5881821 (Whatsapp/SMS)

DISCLAIMER

Pranic Healing ei ole tarkoitettu korvaamaan koululääketiedettä vaan täydentämään sitä. Vakavissa tapauksissa ota aina yhteyttä myös lääkäriin.

© 2020 by Pranica tmi

Pranic Healing & Arhatic Yoga

in Finland & Sweden