top of page

Jaloille Pranicia!


V__624C

Naisten kymppiä juostiin ja käveltiin toukokuun lopulla Helsingissä. Mukana tänä vuonna oli myös eräs pranic healeri ystävineen. Maaliin saapui kolme iloista ja onnellista juoksijaa, jotka näkyvät kuvassa + tietysti kaikki muut Kymppiin osallistuneet iloiset ja onnelliset osallistujat 🙂

Pranic Healing taitoja käytettiin apuna jo valmistautumisvaiheessa. Kuukautta ennen Pranic kursseja käynyt A auttoi ystäviään puhdistamalla ja vahvistamalla melkein päivittäin heidän jalkojensa energiaa (jalkapohja-, polvi- ja lantiochakroja) ja aktivoimalla peruschakraa. Peruschakran tehtävänä kehon toiminnassa on mm. viedä energiaa (“polttoainetta”) kehon kaikille lihaksille, iholle ja luille… myös sydänlihakselle. Jalkapohjien ja polvien chakrat taas ohjaavat energian jalkojen lihaksille ja luille. Näin voidaan parantaa kestävyyttä ja myös ennaltaehkäistä mahdollisia rasitusvammoja. Juoksun aikana muutamat muut pranic healerit tekivät tälle pikku ryhmälle kaukohoitoa.

Tässä näiden juoksijoiden kommentti ennen juoksua: “Emme ole menossa kilpailemaan voitosta, mutta yritämme voittaa itsemme ja juosta sen verran kuin jaksamme ja kävellä loput.” Jälkeenpäin he sanoivat, että olivat tällä kertaa parantaneet juoksuaikaansa ja jaksoivat keveästi juosta koko matkan. Myöskään lihakset eivät kipeytyneet tällä kertaa.

7 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page