Pranic healing avuksi matkalla

Päivitetty: 22. huhti 2020

Matkasettini (kristallit, suihke, suola)


Vietimme äskettäin perheen voimin hiihtolomaa. Teimme lyhyen matkan naapurimaahan. Oli kiva matka. Kotimatkalla laivalla, kun oli vain pari tuntia satamaan, nuorimmainen, kohta 7v, alkoi oksentamaan. Juuri sitä, mitä kukaan ei toivo matkan aikana. Matkustaminen sairaan, saati sitten vatsasairaan, pikkulapsen kanssa lienee hankalinta mitä vanhempi voi kuvitella.

Niin minäkin.

Mutta kun oksennus alkoi, minä autoin lasta vessaan, ja sitten kun hän loikoili taas, aloitin tekemään hoitoa. Hoito-ohjeen löysin Pranic Healing hoito-sovelluksesta. Tein hoidon ohjeen mukaan. Ilmeisesti hoito auttoi miltei heti, koska tyttö nukahti muutamassa minuutissa. Olo parani, mutta ei kokonaan.

Varmuuden vuoksi, tein lyhyen immuunijärjestelmän vahvistamishoidon ja puhdistusta myös isosiskolle ja puolisolle, ja kristallien avulla itsellleni myös.

Pääsimme kotiin asti ilman liiallista draamaa.

Pikkusisko jaksoi kävellä itse laivasta odottavaan junaan, ja sieltä sitten kotiin. Kukaan muu ei sairastunut, joskin en voi olla varma, että oli edes tarttuvaa sorttia. Enkä voi olla myöskään sataprosenttisen varma, että hoitoni esti meitä muita sairastumasta. Oli miten oli, mutta isosisko kertoi myöhemmin, että hänelläkin oli ollut tuolloin vatsa kipeänä ja outo olo, mutta hetki hoidon jälkeen oli tunne hävinnyt.

Onneksi osaan tehdä hoitoa. Enkä matkusta ilman matkasettini; muutama kristalli, suolaa ja laventelisuihke, ja puhelimessa Pranic Healing-sovellus, sekä kätevät käteni.

6 katselukertaa0 kommenttia

Pranic Healing Finland is affiliated with the Institute for Inner Studies Inc. All instructors are licensed through the Institute for Inner Studies Inc.

Tietosuojaseloste

YHTEYSTIEDOT

Pranic Healing Keskus
Korppaanmäentie 28, Helsinki

Lisätietoa kursseista ja hoidoista:
info@pranichealing.fi
040 5881821 (Whatsapp/SMS)

DISCLAIMER

Pranic Healing ei ole tarkoitettu korvaamaan koululääketiedettä vaan täydentämään sitä. Vakavissa tapauksissa ota aina yhteyttä myös lääkäriin.

© 2020 by Pranica tmi

Pranic Healing & Arhatic Yoga

in Finland & Sweden