top of page

PRANIC HEALERIN POIKKEUSTALVI THAIMAASSA, osa 1

Olen energisoinut koko syksyn perheellemme talvea Thaimaan lämmössä. Olemme viettäneet siellä kylmän kauden jo seitsemän kertaa kuntouttaen CP-vammaista lastamme. Palaset ovat loksahtaneet paikoilleen poikkeusoloista huolimatta. Lentomme oli muuten samana päivänä kun sain tiedon, että tekemäni hoidot ja kirjallinen koe Associate Pranic Healing -diplomia varten on nyt hyväksytty. Tuntuu, että olen uuden äärellä. Olen aloittanut matkani pranic healerinä.

Jo ennen lentoa energiapuhdistin koko lentokoneen ollessani vessassa Helsinki-Vantaalla. Heitin energiaa neutralisoivan suolan wc-pyttyyn ja tein tutun hoitohomman. Tällä kertaa puhdistin koneen hengitysilmasta koronavirusenergiat. Saavuttuamme Thaimaaseen edessämme oli 15 päivää karanteenihotellissa. Olin valinnut hotellihuoneen läheltä merta, jotta suolainen ilma kirkastaisi energiakehoamme. Olin myös optimoinut karanteenihoitoihin tarvittavan suolan määrän ja piilotin alkoholin kosmetiikkapulloihin - Pranic hoidoissa nimittäin käytetään suolaa ja alkoholia hygieniasyistä: suolaa neutraloimaan likaista energiaa, ja alkoholia puhdistamnaan hoitajan kädet. Hotelliin on kielletty tuomasta ruokaa ja ennen kaikkea alkoholia. Pieni muovinen hedelmäkippo sai toimia hoitovatina. Karanteenihotellin karuus valkeni meille, kun saavuimme väsyneenä perille. Kaikki kangasmateriaalit oli muovitettu tuorekelmulla: patjat, taulut, valaisin, jopa tyynyt, joiden päälle oli laitettu tyynyliinat. Huoneesta pois lähtevät tavarat pantiin punaiseen biohazard-pussiin. Lämpö mitattiin kaksi kertaa päivässä ja raportoitiin sairaalaan. Ruoka mikrotettiin muovirasioissa ja se oli hyvin lihapainoitteista. Minulle oli selvää, että tarvittiin välittömiä Pranic Healing -keinoja päivän rutiineihin, jotta selviäisimme tästä korkealla värähtelyllä.

Ensimmäisenä karanteeniviikonloppuna osallistuin Pranic Healing online Itsehoitokurssille. Se tuli kuin lahjana näihin oloihin. Sain pari syvempää "maallista" oivallusta aloittelijoiden kurssista: 1) Pranic Healing ei ole niin mystistä, miltä se minusta on välillä tuntunut. Siinä käytetään pääasiassa luonnon energiaa, jota on kaikkialla ympärillämme, 2) Pranic Healing on energiapoluista lähimpänä sitä, jonka koululääketiede pystyisi ymmärtämään, koska se perehtyy anatomiaan ja energiajärjestelmiin, joka säätelevät fyysisiä toimintoja. Tämän kaiken pystyy tarvittaessa mittaamaan. USA:sta lähetetyt Pranic Healing -ryhmämeditaatiot sattuivat sopivasti minun aamuuni ja sain inspiroivan luennon kolme kertaa viikossa. Energisoin jokaisen meditaation jälkeen että perheemme koronatestitulokset pysyisivät negatiivisina. Ja sitä ne olivatkin! Eräs ystäväni on perustanut Great Invocation -ringin, jossa jokaisena tuntina ympäri maailmaa kolmen hengen ryhmä lausuu Suuren Avuksipyyntö -rukouksen. Iltaisin olen netin kautta yhteydessä ryhmiin, joissa ankkuroimme valoa, rakkautta ja voimaa maapallolle. Perheenikin osallistuu tähän. Lisäksi energiapuhdistan ruokia ja energisoin niitä, sekä jatkan jo Suomessa aloitettuja hoitoprojekteja. Lapseni tekee koulutehtäviä ja päivittäisiä Super Brain Jooga -harjoituksiaan. Kuudentenatoista päivänä pääsimme "vapauteen" ja olo on epätodellinen. Kun pääsimme perille Thaimaan asuntoomme, kävin ostamassa kunnon kokoisen hoitovadin ja suolaa. Ihmiset ovat hämmentyneitä tulostamme. Asiat ovat muuttuneet. Elämä on ollut selkeästi vaikeaa. Toimeentulo on mennyt monilta hyviltä ystäviltämme turistien mukana. Silti sydämellisyys ja hymy on herkässä. Kaikki tarjoavat apuaan pienestä. Haluan ladata kristallini rannalla puhtaalla uudella energialla. Olen valmis aloittamaan Pranic Healing -hoidot täällä niitä tarvitseville ja haluaville.

96 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page