top of page

Livet går inte i repris

Under detta år har två människor jag kände bra gått bort. Båda dödsfallen kom överraskande och lämnade mig med en känsla av förlust, chock och såklart sorg. Båda var mitt i livet. Jag upplevde att jag inte hade hunnit prata med dem tillräckligt, inte hunnit säga allt jag ville. Tänk om jag kunde ha hjälpt dem mer?

Det är något som jag får lära mig att acceptera. Men som tur är kan jag som pranic healer i alla fall hjälpa dem och deras familjer även i detta läge. Det är en tröst och lättnad att veta och det hjälper mig bearbeta sorgen och saknaden.

Som pranic healer kan jag välsigna familjerna, stötta dem med energibehandling under första sorgetiden och – sist men inte minst – hjälpa den döda i processen med pranic healing behandling även efter den fysiska kroppens död. Detta hjälper, även om de flesta av oss har svårt att förstå vad som händer på fysiska och energiplanet då.

Lite mer om denna process kan du lära dig under höstens specialkurs om själen: Achieving oneness with the Higher Soul (ung: Uppnå enhet med Högre Själen).

Kursen hålls på engelska den 13-14 oktober men tolkas till finska vid behov, kursstället är utanför Helsingfors. Mer info om kursen hittar du här: http://www.pranichealing.fi/index.php/tapahtumat/details/184-achieving-oneness-with-the-higher-soul

Välsignelser till alla som berörts av död.


Cereal fields in Sunset/Maria Nybäck 2008
11 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page