top of page

Minustako pyhimys?

Löysin Facebookista sitaatin fransiskaanimunkilta, Isä Piukselta, jonka paavi julisti pyhimykseksi vuonna 2002:

“It is difficult to become saints. Difficult but not impossible. The road to perfection is long, just as long as a lifetime. Consolation is rest along the way, but as soon as your strength is restored, you must get up diligently and continue the race”.

St. Padre Pio

Master Choa on puhunut samoista asioista, meidän jokaisen tiestä ja työstä oman henkisen kehityksen suhteen. Se on työ, joka jatkuu, kunnes me olemme pyhimyksiä, jokainen meistä… 🙂 Tai kuten Master Choa oli sanonut – kunnes me, aivan jokainen meistä, olemme Ylösnousseita mestareita. Vielä hiukkasen pidemmälle siis…

Tuohon ei taida riittää tuo yksi elämä, josta sitaatissa mainitaan… Siihen projektiin tarvitaan paljon enemmän aikaa… ja sitä työtä johon me Pranic Healingissä & Arhatic joogassa ollaan saatu hyvät ohjeet ja harjoitukset.

Onneksi on opittuina nuo kaikki harjoitukset…

Hihat ylös ja hommiin!

Kääritään hihat ihan oikeasti ylös, otetaan se suolavesivati eteen ja suihkupullo käteen, sininen kolmio siihen vierelle ja puhdistus jatkukoon! Ja sitten netistä jokin hyvä medis! Kaksoissydänmeditaatiota on tarjolla montaa versiota, eri kielillä.

6 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page