Minustako pyhimys?

Löysin Facebookista sitaatin fransiskaanimunkilta, Isä Piukselta, jonka paavi julisti pyhimykseksi vuonna 2002:

“It is difficult to become saints. Difficult but not impossible. The road to perfection is long, just as long as a lifetime. Consolation is rest along the way, but as soon as your strength is restored, you must get up diligently and continue the race”.

St. Padre Pio

Master Choa on puhunut samoista asioista, meidän jokaisen tiestä ja työstä oman henkisen kehityksen suhteen. Se on työ, joka jatkuu, kunnes me olemme pyhimyksiä, jokainen meistä… 🙂 Tai kuten Master Choa oli sanonut – kunnes me, aivan jokainen meistä, olemme Ylösnousseita mestareita. Vielä hiukkasen pidemmälle siis…

Tuohon ei taida riittää tuo yksi elämä, josta sitaatissa mainitaan… Siihen projektiin tarvitaan paljon enemmän aikaa… ja sitä työtä johon me Pranic Healingissä & Arhatic joogassa ollaan saatu hyvät ohjeet ja harjoitukset.

Onneksi on opittuina nuo kaikki harjoitukset…

Hihat ylös ja hommiin!

Kääritään hihat ihan oikeasti ylös, otetaan se suolavesivati eteen ja suihkupullo käteen, sininen kolmio siihen vierelle ja puhdistus jatkukoon! Ja sitten netistä jokin hyvä medis! Kaksoissydänmeditaatiota on tarjolla montaa versiota, eri kielillä.

1 katselukerta0 kommenttia

Pranic Healing Finland is affiliated with the Institute for Inner Studies Inc. All instructors are licensed through the Institute for Inner Studies Inc.

Tietosuojaseloste

YHTEYSTIEDOT

Pranic Healing Keskus
Korppaanmäentie 28, Helsinki

Lisätietoa kursseista ja hoidoista:
info@pranichealing.fi
040 5881821 (Whatsapp/SMS)

DISCLAIMER

Pranic Healing ei ole tarkoitettu korvaamaan koululääketiedettä vaan täydentämään sitä. Vakavissa tapauksissa ota aina yhteyttä myös lääkäriin.

© 2020 by Pranica tmi

Pranic Healing & Arhatic Yoga

in Finland & Sweden