top of page

Pranic healern på semester


Vi var på en solsemester i Turkiet nyligen.

Härligt med semester, tyckte vi alla. Den som kanske hade minst utbyte av resan var väl yngsta dottern, 7 månader gammal. Värmen gillade hon inte så mycket och solen fick hon ju hålla sig ifrån.Som pranic healer packar jag alltid med vissa saker, för alla eventualiteter. Jag släpar med salt överallt, till makens irritation. Och visst väger det ett par hundra gram, och visst finns det på de flesta ställen salt att köpa i affärerna. Jag brukar ta med så mycket att jag klarar de första dagarna, ifall man inte hittar nån supermarket meddetsamma. En gång var jag på ett ställe där det inte fanns salt att köpa. Huh vilken tur att jag hade med eget då. Och så tar jag med min kristall för att göra healing, och min mp3-spelare med OM-mantrat och andra mantror och meditationer. Mitt lavendelspray för rengöring har jag haft i handväskan sedan jag blev pranic healer för snart tio år sedan. Det är bra att spraya händerna med – decinfierar bra – och unkna hotellrum fräschar man snabbt upp. Och så min arhatic yogi travel kit (arhatic yogis vet vad den kan innehålla), ifall andan faller på. Och tur var väl det, att jag packat med alla grejor igen. Sista dagen innan hemresan låg jag på hotellrummet och belägrade toaletten för jag fick matförgiftning. Inte kul. Självhealing och receptfri medicin samt vila gjorde susen, så jag orkade resa hem följande dag. Jag har rest mycket i mina dar, men att resa först i buss och sen flyg över ett halvt dygn med två små barn som blir trötta och hungriga är inte roligt alls. Så jag var tacksam över att jag var vid någorlunda god vigör. Men det var härligt med semester, strand och sol! 🙂

2 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page