top of page

Kan det förflutna ändras?


För länge sedan hörde jag ett uttryck som förbluffade mig: Det är aldrig för sent att ha en lycklig barndom.

Men hur kan man ändra på det förflutna, tänkte jag. Det som har varit, det har varit, visst? Tidsresor tycks ju inte vara möjliga så… Man kan sätta det bakom sig, förlåta om det behövs, men det som har hänt, har hänt och det kan inte ändras.

Men detta var innan jag fick veta hur energi fungerar.

Pranic Healing är egentligen läran om hur energi fungerar. Och där finns svaret till hur man kan ändra det förflutna.

När något händer, bildas ett minnespår i hjärnan, och ett energispår i energikroppen, samt i vissa fall, energispår i omgivningen. Ju starkare emotionell laddning (=energi), desto starkare spår blir det.

Hur ändrar man ett sådant spår då, om det till exempel kommit av en traumatisk händelse?

När det gäller spåret i din hjärna, kan du resonera kring det som hänt. De-briefing är en typ av metod för att minska spåret.

Men när det gäller energispåret, är det svårare, då vi i allmänhet har färre medel för att ändra på energiplanet. Med intention kan man ändra en del, men inte allt. Många vittnar om att gamla minnen kan dyka upp mycket senare, då man fysiskt jobbar på något. Detta är en av grundtankarna bakom Rosen-terapi. Då dyker gammalt upp och man får gå igenom känslorna på nytt.

I vissa fall minns man inte själva händelsen, men man känner av den på känslomässiga planet.

Så med olika terapier kan man få hjälp, men då har Pranic Healing nåt här att ge som kompletterar de övriga; att rengöra situationen på energiplanet och därmed slutligen släppa det.

Med hjälp av Pranic Healing kan du åtgärda spåret på energiplanet, så att även om minnet blir kvar, så påverkar det inte dig negativt i ditt liv nu.

Och det är så som man kan ändra sitt förflutna; man förändrar de spår som det lämnat. Och då förändrar man den påverkan det har i nutiden men också i framtiden. Och då kan man säga att man ändrat verkligheten.

5 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page