top of page

Opetteletko tällä hetkellä jotain uutta?


IMG_6443

Uusien asioiden oppiminen on innostavaa ja hauskaa ja vaan niin ihanaa! Ahaa-elämykset, joita uusien oppien myötä saa, antavat päivälle väriä ja intoa ja parhaimmillaan syvän kiitollisuuden tunteen. Voisi melkein sanoa, että siinä saa sielu ravintoa… Joskus uusien asioiden myötä oppii uusia hyviä tapoja ja saa elämäänsä harrastuksia, jotka auttavat voimaan paremmin. Silloin minun hyvinvoinnistani on iloa ja hyötyä minun läheisillenikin.

Koska sinä viimeksi olet opiskellut jotain uutta kieltä, musiikkia, ruoanlaittoa – tai vaikka tähtitiedettä tai energiahoitoa? Itse muistan hyvin ajan 16 vuotta sitten kun olin syksyllä käynyt Pranic Healingin peruskurssin. Muistan miten innostuneena tulin kotiin kurssin jälkeen ja kokeilin skannata energioita viherkasveista, ruoasta ja lasteni pehmoleluista. Ja kohta oli koko muukin perhe mukana uteliaana kokeilemassa energioita 🙂 Niin monen monituista kertaa tuon syksyn jälkeen olen kokenut mahtavia Ahaa-elämyksiä energioiden parissa: on hauskaa kun itse löytää jotain mielenkiintoista energioista ja sitten saa muilta palautetta että hekin ovat kokeneet saman. Hyvänä esimerkkinä on se kerta, kun muutamien pranic healereiden kanssa yhdessä kokeilimme hedelmien ja kasvisten energioita, ja kaikki me tahoillamme tulimme samankaltaisiin tuloksiin!

Energiamaailma on kyllä mielenkiintoista! Ensi viikonloppuna 9.-10.2. on pääkaupunkiseudulla Dipolissa Minä Olen messut. Sieltä vasta löytyy paljon hämmasteltävää ja uutta opittavaa. Tervetuloa mukaan Pranic Healing koulutuksen osastolle T 205, olemme toisen kerroksen isosssa hoitohuoneessa, huoneen perällä. Täällä voit saada kokeilla omilla käsilläsi energiaa, saat Pranic Healing hoitoa ja skannausta ja tietoa siitä miten energiahoito voi auttaa juuri sinua elämäntilanteessasi.

7 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page