top of page

Pranic healer-förälderns knep 1 – dagliga rutiner

Grand Master Choa har sagt att allt är energi. Pranic Healing är läran och konsten att använda och hantera energi och utgör därför en stor hjälp för alla upptagna föräldrar.


Till mina dagliga rutiner, ungefär som tandborstning, hör att klippa av energibanden, så att det inte läcker energi från barnens energikoppar i onödan. Då håller sig energikroppen sig stark och energin går åt till att växa och upprätthålla god vigör.

Som småbarnsmor, får jag dagligen behandla olika småkrämpor, som barnen ådrar sig när de stöter sig. Blåsa skall jag också göra, som är ett yttre bevis för dottern att jag uppmärksammat att hon fått ont och att hon får hjälp med det. Då gör jag vid behov också en kort behandling. Ibland behövs längre behandling, men dem gör jag när dottern sover.När barnet säger att det har ont nånstans, får jag värdefull information via skanning som hjälper mig avgöra vad det kan vara fråga om och om vi måste gå till läkare eller om vi klarar det med egna knep och konster. I våras klagade dottern på att hon hade ont i örat i samband med influensa. Som de flesta andra föräldrar (antar jag) befarade jag genast öroninflammation. Med hjälp av skanning kunde jag lokalisera smärtan och kom fram till att det var huvudvärk, inte öronvärk. Efter behandling försvann huvudvärken redan samma dag. Nyligen föll dottern från sin stol och stötte till ryggraden. Eftersom man ska vara försiktig med ryggraden ringde jag till hälsostationen för att rådgöra med dem. Skanning gav vid handen att det inte var nåt mer komplicerat än smärtenergi där. Detta fick vi bekräftat när vi träffade hälsovårdare – jag hade bokat tid för säkerhets skull, precis som alla andra pranic healer-föräldrar vänder jag mig till hälsovården när det behövs för vård eller för att kolla upp.

Såhär gör vi alltså hos oss, och jag skulle säga att vår familjs vardag liknar alla andras som har två små barn. I nästa post berättar jag om annat som hjälper i vardagen.


Image
8 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page