Ylöspäin putoamisia

Täydenkuun aikaan ja ryhmässä tai muuten vain samaan aikaan useamman ihmisen kanssa tehdyissä meditaatioissa pääsee todennäköisemmin syvempään tilaan.

Tällä hetkellä menossa oleva kuukauden pituinen ihmissuhteiden parantamiseksi (ja Master Choan lähestyvän Maha Samadhin kunniaksi) päivittäin tehtävä Twin Hearts haaste tarjoaa taatusti vahvemmat energiat meditaatioille. Kannattaa ottaa haaste vastaan – paitsi tietenkin, jos kaikki ihmissuhteet ovat tip top kunnossa.

On jännittävää kuinka aikakäsitys meditaation hiljaisen ajan kestosta vaihtelee. Toisinaan on kuin se kestäisi pienen ikuisuuden ja toisinaan se vilahtaa ohi hetkessä. Melko usein käy niin, että juuri kun on putoamassa siihen oikein syvään tilaan meditaatio onkin jo ohi. Master Stephen Co:n käyttämä termi Spiritual Vacation hujahti ohi aivan liian nopeasti. Vähän niin kuin loma, jolta ei haluaisi ihan vielä palata takaisin arkeen.

Vaikka tietoisuutta kohotetaan korkeammalle ja korkeammalle, on aistimus energiakehojen tasolla enemmän putoamisen kaltainen. Liikkumista kovaa vauhtia paikallaan ja parhaimmissa tapauksissa rajattomasti joka suuntaan sitten, kun on päässyt henkisissä harjoituksissa hieman pidemmälle.

Hyvää putoamista yhä ylemmäs kohti Korkeinta Voimaa silmät kiinni, mutta sielun silmä apposen auki ja tajunta laajemmalla kankaalla 😉

#meditaatiokokemusaikakäsitys

3 katselukertaa0 kommenttia

Pranic Healing Finland is affiliated with the Institute for Inner Studies Inc. All instructors are licensed through the Institute for Inner Studies Inc.

Tietosuojaseloste

YHTEYSTIEDOT

Pranic Healing Keskus
Korppaanmäentie 28, Helsinki

Lisätietoa kursseista ja hoidoista:
info@pranichealing.fi
040 5881821 (Whatsapp/SMS)

DISCLAIMER

Pranic Healing ei ole tarkoitettu korvaamaan koululääketiedettä vaan täydentämään sitä. Vakavissa tapauksissa ota aina yhteyttä myös lääkäriin.

© 2020 by Pranica tmi

Pranic Healing & Arhatic Yoga

in Finland & Sweden